Bericht versturen
aboutus

Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd.

Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd. Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd. Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd. Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd. Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: XWH
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1000000-1500000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Bedrijfsinformatie
 

Co. van het het Lassenmateriaal van Chengduxingweihan, Ltd is een high-tech die bedrijf met zich het onderzoeken, het ontwikkelen, productie, marketing en de dienst wordt geïntegreerd. _ons bedrijf vestigen in decennium geleden en produceren weerstand lassen machine en relatief product. Nu wordt het gevestigd in Oostelijke Industriezone, Xindu, Chengdu.


Onze machines werden uitgevoerd naar Australië, Pakistan, Mexico, Italië, Verenigde Arabische Emiraten, Maleisië, Argentinië, Jordanië, Hongkong en andere meer 40 landen.

 

Onze hoofdproducten: Draagbare Vleklasser, Draagbare MF Vleklasser, het Lassenmachine van de Opschortingsvlek, Stationaire het Lassenmachine van de Weerstandsvlek, Robotachtig Lassenkanon, Naadlasser, Nootvoeder, het controlemechanisme van de Microcomputerweerstand, enz.

 

CHINA Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
 
 
Tentoonstellingsbeelden
CHINA Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
 
Vervoersvertoning
CHINA Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2
 

Geschiedenis

In de toekomst, werken wij nog hard om tot XWH Nr 1 te maken het merk van het weerstandslassen in China.

 

In 2021, lanceerde een geautomatiseerde robot van het vleklassen, met verkoop die 10 mil-leeuwamerikaanse dollars overschrijden.

 

In 2017, gaf de verzending van het middenmateriaal van het frequentielassen van 40% van het totaal rekenschap.


In 2016, lanceerde het bedrijf de middenmachine van het de vleklassen van de frequentie servorobot, de middenmachine van het de vleklassen van de frequentie pneumatische robot.


In 2013, lanceerde het bedrijf midden het lassenmachine van de frequentie mobiele vlek, middenfrequentie vaste het lassenmachine van de vlekprojectie.


In 2012, de machine van het de vleklassen van het bedrijf verbeterde geïntegreerde.


In 2011, bouwde het bedrijf een nieuwe productiebasis in Xindu, en Co. van de het Lassentechnologie van Chengdu Xinwei, Ltd werd opgericht.


In 2008, overschreed de enige het productoutput van het bedrijf 1.000 eenheden.


In 2007, werden de producten van het bedrijf overzee uitgevoerd.


In 2003, Co. van het het Lassenmateriaal van Chengdu Xingweihan, werd Ltd gevestigd.

 

 

CHINA Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Het Ontwerp van lassersupgrade solution free

Wij verstrekken promotieoplossingen voor klanten, nooit mening of u van xinwei vóór of niet kocht. U kunt vervaardiging van ons kiezen na het ontwerpen of van uw conveninent plaats vervaardigen, dan kunnen wij u oorspronkelijk ontwerpdossier met SLECHTS basiskosten verzenden

 

Garantie

 

Wij geven onder beleid voor uw machine

  • De tijd van de essentiële onderdelengarantie (Transformator 10 jaar, PLC 5 jaar)
  • Voor anderen delen 1 jaar
  • Voor breekbare delen, laden wij slechts basiskosten, of het verstrekken van ontwerpdossiers en vervaardigen bij uw gemak
  • De snelle dienst, kunnen wij hier de reactie van China binnen 24 uren, als u dicht van rond onze handelaar de plaats bepaalde, wij schikken dienen aan deur
  • Vervoersverzekering, verstrekken wij vrije verzekering voor de grote machine (meer dan 50000$-waarde)

CHINA Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Xinweihan heeft een groep wetenschappelijk en technisch personeel en beheerspersoneel verzameld die van praktische geest en innovatiecapaciteit volledig is, en gecultiveerd een groep ervaren productiearbeiders met hoge technische kwaliteit. Gecombineerd met moderne beheersidee en wijze, heeft Xinweihan een beroeps en hoogst een samenwerking van productie, verkoop, de dienstteam, gevestigd om ervoor te zorgen dat de meerderheid van gebruikers de verstrekte producten van het kwaliteitsmerk en perfecte pre-sale, verkoop, de naverkoopdienst is.

 

CHINA Chengdu Xingweihan Welding Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens